over DKC

De Klerk Consultancy is het onafhankelijk adviesbureau van Patrick de Klerk (1965), met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en kwaliteit. Sinds 2012 is hij als zelfstandig ondernemer actief onder de naam DKC. Kenmerkend voor DKC is dat ieder project wordt opgepakt met de nodige aandacht voor het milieu.
Over DKC | afbeelding: "doolhof" van water en land

Doordat steeds meer bedrijven de noodzaak zien van duurzaam ondernemen, en daarbij wetten en regels steeds uitgebreider en complexer zijn geworden, is de laatste jaren de nadruk komen te liggen op adviezen omtrent compliance management. DKC levert een meedenkende en pro-actieve houding naar de opdrachtgever in combinatie met een grondige kennis van zaken én feiten. 

Naast compliance management adviseert DKC ook over omgevingsmanagement en de daarbij horende vergunningen. We adviseren uiteraard met oog voor het belang van de opdrachtgever, maar kijken tegelijkertijd met een kritische blik naar de resultaten van het onderzoek, in samenwerking met een groot netwerk deskundigen.

recente projecten

Afbeelding van Safari Resort Beekse Bergen
Foto van een distributiecentrum

Safari Resort Beekse Bergen

wijziging bestemmingsplan

In opdracht van Libéma heeft DKC de uitbreiding van Beekse Bergen met het Safari Resort mogelijk gemaakt door het succesvol wijzigen van het bestemmingsplan.

GLS Netherlands

opstellen milieuaspectenregister

Voor GLS-pakketdiensten in Nederland is ten behoeve van de ISO14001-certificatie een milieuaspectenregister opgesteld waarin een duidelijke weging per actiepunt werd opgenomen.

Nouryon Industrial Chemicals

bijhouden wet- en regelgeving

Voor de Nederlandse locaties van Nouryon verzorgt DKC het bijhouden van wet- en regelgeving. Twee keer per jaar wordt het door Nouryon gebruikte compliance management systeem van een update voorzien.

Harbour Village Zilveren Schor

wijziging bestemmingsplan en aanvraag omgevingsvergunning

Harbour Village Zilveren Schor heeft het verkrijgen van het bestemmingsplan en de benodigde vergunningen voor de locatie in Arnemuiden toevertrouwd aan DKC.

Pegasus Legal Register

compliance database

Voor Antaris Consulting is Pegasus Legal Register gevuld voor diverse uiteenlopende bedrijven. De registers beslaan de wetgeving met betrekking tot Arbeidsomstandigheden en/of milieu.

Zooparc Overloon

wijziging bestemmingsplan en aanvraag omgevingsvergunning

Het bestemmingsplan voor Zooparc Overloon is gewijzigd, en bij Dierenrijk Nuenen is er assistentie op het gebied van omgevingsvergunningen.

anderen over DKC

via LinkedIn