Recente projecten

In opdracht van Libéma heeft DKC de uitbreiding van Beekse Bergen met het Safari Resort mogelijk gemaakt door het succesvol wijzigen van het bestemmingsplan.
Voor de GLS-pakketdiensten in Nederland is ten behoeve van de ISO14001 certificatie een milieu aspecten register opgesteld met daarin een duidelijke weging opgenomen.
Voor de Nederlandse locaties van Nouryon verzorgt DKC het bijhouden van wet- en regelgeving. Twee keer per jaar wordt het door Nouryon gebruikte compliance management systeem van een update voorzien.
Harbour Village Zilveren Schor heeft het verkrijgen van het bestemmingsplan en de benodigde vergunningen voor de locatie in Arnemuiden toevertrouwd aan DKC, waaronder een ontgrondingsvergunning.
Voor Antaris Consulting is Pegasus Legal Register gevuld voor diverse uiteenlopende bedrijven. De registers beslaan de wetgeving met betrekking tot Arbeidsomstandigheden en/of milieu.
DKC helpt Libéma bij diverse vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. Voor Zooparc Overloon is het bestemmingsplan gewijzigd, bij Dierenrijk Nuenen is er assistentie op het gebied van omgevingsvergunningen.